Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن علایی گفت: کسانی که می‌خواهند روش مستقیم انتخاب کنند، حتما باید قبل از آن شماره شبای خود را مشخص کنند تا سامانه اجازه دسترسی به مراحل بعد را بدهد.

گروه بورس،بانک وبیمه بازارنیوز: حسن علایی، معاون سازمان خصوصی سازی ضمن توضیح روش مستقیم و غیر مستقیم، درخصوص لزوم ثبت شماره شبا سهامداران عدالت، اظهار داشت: دو موضوع هست که از هم باید جدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی اینکه از زمانی که مقام معظم رهبری آزادسازی را ابلاغ کردند از 8 اردیبهشت تا 8 خرداد زمان دادیم و یکی از دو روش مستقیم و غیر مستقیم را به مشمولین عزیز اعلام کردیم که می توانند در سیستم وارد کنند. مستقیم به این معنی است که مشمولین خودشان مدیریت سهامشان را بر عهده بگیرند و سبد سهام خود را مدیریت کنند و غیر مستقیم این است که در اختیار شرکت های سرمایه گذاری استانی یا در وکالت این شرکت ها می دهند که آنها به نیابت از سهامداران مدیریت می کنند .

وی افزود: در دو حالت باید کد بورسی داشته باشند؛ اما در ارتباط با شماره شبا این عزیزان توجه داشته باشند، کسانی که می خواهند روش مستقیم انتخاب کنند، حتما باید قبل از آن شماره شبای خود را مشخص کنند تا سامانه اجازه دسترسی به مراحل بعد را بدهد. اما عزیزانی که به هر دلیلی مراجعه نکنند سهامشان غیر مستقیم می شود، چون پیش فرض سایت غیر مستقیم است. اما باز بحث شماره شبا به قوت خودش باقی است.

علایی ادامه داد: ما فرصت 45 روز از آن مهلت داده بودیم که عزیزانی که تا الان شماره شبای خود را وارد نکردند، بیایند در سامانه وراد کنند. خوشبختانه در این دو، سه هفته بالغ بر 500 هزار نفر مشمول مراجعه کردند و شماره شبای خود را اعلام کردند. در حال حاضر 4 میلیون نفر هنوز شماره شبای خود را وارد نکردند و تقاضای ما این است که اگر می خواهند روش مستقیم را انتخا بکند باید ظرف 7 و 8 روز آینده که فرصت باقی است، نسبت به وارد کردن شماره شبای خود اقدام کنند؛ چون اگر اقدام نکنند نمی توانند روش مستقیم را انتخاب کند .

 

وی در پاسخ به این سوال که اگر این 4 میلیون نفر شبای خودرا ثبت نکنند چه اتفاقی خواهد افتاد، گفت:  اتفاق خاصی نمی افتد، فقط  پیش فرض سامانه در این مدت یک ماهه برای روش مستقیم این است که حتما افراد باید شماره شبای خود را تکمیل و وارد کنند. به طریق غیرمستقیم اگر شماره شبا را در سیستم وارد نکنند، حقوق آنها محفوط است و یک فرصت 45 روزه دادیم که افراد بیایند و وارد کنند و به این معنی نیست که از حق و حقوق خود محروم باشند، هر روزی که شماره شبا وارد شود و به تایید بانک مرکزی برسد، تمام معوقات این عزیزان هم پرداخت می شود .

 

وی درباره صندوق ETF که عرضه خواهد شد، گفت: سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد به جای اینکه  سهام شرکت ها و بنگاه ها را در بازار سرمایه به صورت مستقیم عرضه کنند،در یک روش صندوق سرمایه گذاری، در ETF  اول که  ETF واسطه گری مالی است، سه بانک و دو بیمه که بخشی از سهام باقی مانده دولت که بین 17 تا 20 درصد است، را در داخل این صندوق قرار داده و واحدهای این صندوق و در واقع پکیجی از سهام را در بازار عرضه می کند که ریسک این پکیج در مقایسه با حالتی که مستقیم سهامدار بخواهد مدیریت کند، کمتر است. بازده هم شاید پایین تر باشد اما ریسکش هم به نسبت عرضه به حالت مستقیم پایین تر است.

علایی در پایان درباره عرضه ETF به افراد حقوقی نیز گفت: نگاه دولت و وزارت اقتصاد تعمیق بخشیدن به بازار سرمایه است که با این روش به واسطه اینکه شما عرضه عام داری و به عموم مردم این سهم را عرضه می کنید، از این بعد هم به تعمیق بازار و توزیع درآمد کمک می کند. در بحث ETF ها پیش بینی که الان وجود دارد این است که ما در مرحله اول، به خریدارن حقیقی عرضه کردیم و کسانی که متقاضی حقیقی هستند خرید انجام می دهند. مرحله بعد باقی مانده برای افراد حقوقی خواهد بود و بخش بزرگی از آن را ممکن است افراد حقوقی جذب کنند و به تناسب رقمی که وارد می شود در سبد سهام، ارزش شرکت هایی که در این سبد هستند به آن نسبت منتقل می شود در یونیت های آن ETF به متقاضی عرضه می شود.

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000IOD برچسب ها: سازمان خصوصی سازی ، سهام عدالت ، سهام ، اقتصاد ، بازارنیوز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی سهام عدالت سهام اقتصاد بازارنیوز شماره شبای خود روش مستقیم غیر مستقیم شماره شبا شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۱۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید

محمد باغستانی مدیرعامل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مکاتبات ما با ۸ شرکت که سود سهام عدالت را پرداخت نکردند ادامه دار است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افراد به چند دلیل سود سهام عدالت را دریافت نخواهند کرد که از جمله دلایل دریافت نکردن سود عدالت می‌توان به شش مورد درج شماره شبای نادرست، حساب بانکی مشترک، راکد بودن حساب، حساب بلندمدت، حساب بانکی مسدود و داشتن حساب ارزی اشاره کرد.

او در ادامه می‌گوید: اگر افراد حدودا تا یک هفته قبل از واریز سود سهام عدالت اطلاعات حسابی خود را بروز و مشکلات را رفع کنند سود برای آنها واریز می‌شود همچنین همراه با این سود، سود سنوات گذشته را هم دریافت خواهند کرد.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • خبر مهم درباره واریز سود سهام عدالت | جیب دارندگان سهام عدالت پرپول می‌شود
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید